onsdag 10. september 2014

Diplomacy - Historie 11.09.14



 
I historie timen 11. September spilte vi spill på pcen, som handlet om 1. verdenskrig. Spillet het: DIPLOMACY.
Vi var det osmanske riket, dagens Tyrkia. Planen vår var å ta over områdene i nærheten. For eksempel Russland og serbia. Vi klarte å få landsdelen, Serbia, men ikke Russland, de var for ¨sterke¨. Men vi ga ikke opp, vi tok over Marokko og belgia. Vi sendte to av våre soldater som tok over. Derfor klarte vi å få to ekstra stjerner.

Vi fikk melding fra Frankrike, midt i spillet om vi ville inngå en avtale. De ville samarbeide og gå imot Russland, Tyskland og Asturia. Vi svarte ja, til det.  Siden hvis vi klarte å samarbeide og få til det, hadde vi tilslutt bryte avtalen og tatt over Frankrike også.

Russland klarte seg ganske bra. De hadde så stor makt, de hadde kanskje inngått avtale med et av landene og tilslutt å bryte avtalen, siden de klarte seg ganske bra på slutten, de fikk tatt over store deler.

Det osmanske riket(Tyrkia) vendte seg mot Tyskland etter balkankrigen. Tyskland hjalp dere med militæret. Men i spillet ville tyskland ikke samarbeidet, men heller gå imot. England klarte seg ganske dårlig. De hadde sendt melding til oss om å gå imot Frankrike, men vi svarte nei til det. Siden vi allerede hadde avtale. De var mer opptatt av å være i allianse og ikke spille selv.

 

Diplomacy-Country
 

 


 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar